Bedankt we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor dringende vragen kan u ons ook bellen

Cleanshark, uw cleaning partner in Antwerpen

Vraag hier uw gratis offerte aan

0499502188

offerte@cleanshark.be


  Senne BrouwersSenne Brouwers
  20:04 04 Jul 23
  Cleanshark is een top schoonmaakbedrijf! Voor een zeer mooie prijs leveren zij erg kwalitatief werk en zorgen ze er zeker voor dat je tevreden bent. Ze nemen hun tijd om alles perfect in orde te brengen. Ik kan Cleanshark zeker aanraden!
  Karina VasquezKarina Vasquez
  14:59 26 Jun 23
  Ik ben zeer tevreden over de grondige schoonmaakdienst die ik heb ontvangen voor mijn woning. Nadat de vorige huurder het erg smerig had achtergelaten, hebben ze de woning weer helemaal schoon gekregen. Ik zou deze schoonmaakdienst zeker aanbevelen!
  Kaylee FariaKaylee Faria
  16:32 24 Jun 23
  Top schoonmaakbedrijf in Antwerpen! Het poetsbureau heeft uitstekend werk geleverd. Ik heb ze zelf ingeschakeld na de renovatie van mijn woning. Ze waren professioneel en grondig in hun taken. Ze hebben zelfs bouwresten en hardnekkige vlekken kunnen verwijderen. Zeker aan te raden!
  Yassine AmraouiYassine Amraoui
  00:37 28 May 23
  Ik ben absoluut blij met de fantastische eenmalige schoonmaakdienst die Cleanshark heeft geleverd. Het team was professioneel, vriendelijk en heeft echt grondig werk verricht. Mijn huis ziet er nu vlekkeloos uit, en ik kan het resultaat niet genoeg benadrukken. Ik kan Cleanshark van harte aanbevelen vanwege hun toewijding en kwaliteit van dienstverlening!
  Paulina ChPaulina Ch
  18:08 25 May 23
  Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor het geweldige werk dat Cleanshark heeft geleverd. Als tevreden klant ben ik onder de indruk van de professionele schoonmaakdiensten die zij hebben verstrekt.
  js_loader